گاوهای عظیم الجثه ی بلژیکی Belgian Blue

امروز مهندسی ژنتیک کارهای بسیاری را برای انسان ممکن کرده که سالها پیش حتی به ذهن انسان هم خطور نمی کردگاوهای آبی بلژیکی به دلیل نوعی جهش ژنتیکی ماهیچه های عظیم الجثه ای را دارا هستند،این جهش ژنتیکی همچنین باعث چربی سوزی  در گاوها شده که نتیجه آن تولید گوشت کم چرب و باکیفیت است. با گزینش و آزمایشات ژنتیکی نسلی از گاوهای عظیم الجثه پدید آمده اند که ماهیچه و گوشت بسیار زیادی در بدن خود دارند.

گاوهای عظیم الجثه ی بلژیکی Belgian Blue

گاوهای عظیم الجثه ی بلژیکی Belgian Blue

گاوهای عظیم الجثه

نام این نژاد آبی بلژیکی یا Belgian Blue است. دلیل افزایش سایز این گاوها بسیار ساده است. تغییر یکی از ژن های دی ان ای که باعث افزایش بیش از اندازه و دو برابر شدن حجم ماهیچه ها می شود.

تا دهه 60 میلادی نیاز به گوشت و شیر متعادل بود ولی بعد از این زمان، نیاز به گوشت کم چرب و اصطلاحا مرغوب بیشتر شد بنابراین دانشمندان ژنتیک همواره سعی داشته اند کیفیت و کمیت را متناسب با نیاز ها بالا ببرند که باید با قاطعیت گفت بلژیک توانسته در سال 2011 پیشتاز این صنعت شود .

این گاوها دارای 40 درصد حجم ماهیچه ای بیشتر هستند. وزنشان با سرعت زیادی افزایش یافته و شیری پر از پروتئین برای گوساله هایشان تولید می کنند.

درست است که این گاوها بسیار برایمان سودآور هستند، ولی رشد بیش از حد ماهیچه ها برای سلامتی این گاوها خطرات بسیاری بوجود می آورد.

ممکن است زبانشان بسیار بزرگ شده، پاهای خشکی داشته باشند که غذا خوردن و حرکت برایشان مشکل شده و منجر به مرگشان شود. عکس این گاوها را می بینیم.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *